Wat gaan we doen met 23 (Eneco)miljoen?

Containerwoningen? We moeten ons schamen!

Protest tegen sluiting bioscoop

Thuis reageren op politieke thema's

Samen beslissen over onze omgeving

Met z'n allen weten we meer!

Aktief in uw buurt of wijk!

Reageer op politieke thema's

previous arrow
next arrow
Slider

De mensen die uw belangen in de gemeenteraad behartigen

Leo van Schoonhoven

Is pas vijf jaar betrokken bij de Castricumse politiek. Heeft een rol ingevuld als wethouder. Heeft veel initiatieven genomen o.a. op het gebied van het zwembad, de bioscoop, het Kooiplein, de koppeling voor- en achter het station. Stelt zijn kennis, passie en netwerk ter beschikking aan elke inwoner die daar een beroep op wil doen.

 

 

Vokko Koeman

Sociaal georiënteerde oud-ondernemer. Heeft kennisgemaakt met de sociale wet- en regelgeving door zich in te zetten voor senioren die problemen ervaren in het contact met de gemeente over vooral zorghulpverlening. Vecht voor de belangen van senioren die het geestelijk en of lichamelijk moeilijk hebben. Helpt ze hun weg te vinden binnen de gemeentelijke wirwar van sociale mogelijkheden en onmogelijkheden.

Anno den Bakker

Is een super betrokken inwoner. Als geboren Zaandammer ben is hij imiddels 30 jaar woonachtig in Castricum en mede dankzij zijn grote netwerk weet hij wat er overal in de gemeente speelt. Hij is de ogen en oren van Burger-forum en geeft graag zijn welgemeende advies.