Wat gaan we doen met 23 (Eneco)miljoen?

Containerwoningen? We moeten ons schamen!

Protest tegen sluiting bioscoop

Thuis reageren op politieke thema's

Samen beslissen over onze omgeving

Met z'n allen weten we meer!

Aktief in uw buurt of wijk!

Reageer op politieke thema's

previous arrow
next arrow
Slider

Brief aan tweede kamer

Burger-forum heeft naar aanleiding van de politieke situatie in Castricum een brief gestuurd naar leden van de tweede kamer:

Graag vragen wij uw aandacht voor een ongebruikelijk onderwerp: de gemeente Castricum.

Onze gemeente worstelt al jaren met een aantal problemen die door gemeenteraad en bestuur niet opgelost (kunnen) worden. Als kleine en onafhankelijke partij Burger - forum zijn wij onderdeel van de gemeenteraad. En net als andere partijen mogelijk mede onderdeel van het probleem. De meest gewenste oplossingen zijn niet moeilijk om te benoemen, wel moeilijk om te realiseren. Voor dat laatste roepen we uw hulp in.

Concreet zijn de onderwerpen waar wij jaar in jaar uit - en dat minimaal voor een achterliggende periode van twintig jaar - mee worstelen: een spoorwegovergang die leidt tot verkeers- en gezondheidsproblemen. Detailoplossingen zijn niet mogelijk. Vandaar dat er een toekomstgericht idee nodig is plus de financiën om dit te realiseren.

Ook zijn er problemen met afstemmen en omgaan met onze in het verleden opgebouwde voorzieningen. In een periode dat we licht groeien qua inwonersaantal, lijken de voorzieningen juist hand over hand ter discussie te komen staan.

Wij hebben geprobeerd in een reële achtergrondschets in de bijgaande Open Brief aan te geven waarom wij ons bezorgd maken en waarom wij uw hulp inroepen. Mogelijk is dit een wat ongebruikelijke benadering, maar ons motiveert onze huidige richtingloosheid om u te vragen uw mening c.q. uw mogelijkheden in te brengen. Wij hopen dat dat ons helpt om verder te komen.

Hartelijk dank voor uw tijd en moeite!

Burger - forum een partijtje dat opgericht is om de stem van de inwoners te laten horen.

Oprichters:

  1. Koeman

  2. van Schoonhoven

  3. den Bakker

Klik hier voor de volledige brief

Geef een reactie